Странице

понедељак, 07. април 2014.

Essence Superheroes 01 Fantastic Girl

Sinoć sam lepo nalakirala noktiće i igrala se malo i šiznula koliko je vremena trebalo da se lak osuši. U međuvremenu sam nastavila sa radom i zaspah među papirima. Kad sam se probudila videla sam "divne" pečate po noktima. Šiznula sam po drugi put. Skinula sam lak, i opet nalakirala. I nastavila da se igram :DLak koji menja boju ovisno o temepraturi! Šteta što nisu smislili nešto što menja boju ovisno o raspoloženju. Mada jurim jedan takav prsten :D Ali, bilo bi superiška da postoji i takav lak (i da ne košta malo bogatstvo).

Prvi naneti sloj ovog laka je lepe nežne roze boje. Drugi naneti sloj daje nešto zatvoreniju boju, ružičastu. I svaki naredni sloj daje sve zatvoreniju boju. Na ovim slikama imam 3 sloja. Ali, sinoć sam nanela jedno 4-5 sloja i tamo gde mi je ostala veća količina nanetog laka, boja je bila ljubičasta iako nisam ništa hladno dirala. Kada je toplo, lak je roze boje, a kad je hladno lak je ljubičaste boje.
A sad igarije sa toplo-hladno. Pošto mi ništa nije dobro hladilo ruke, uzela sam lepo iz zamrzivača nešto zaleđeno i igrala se. Kad mi je već ceo dan propao, a ne samo jutro, onda ostaje igranje za osmeh poput nekog deteta usred neke baruštine :D (ostalo je malo vode na noktima :D)


Da li ste vi probali ovaj lak ili lak nekog drugog proizvođača sa ovim efektom i da li ste se zabavili poput mene da vidite ove promene na noktićima svojim? :)

2 коментара:

 1. hm,,ja sam rogove dobila , imala sam dugacke nokte dok nisam kud i kamo napravila bar pristojne slike
  nazalost ! bila je zima pa sam uspela da lepo ihvatim 2 boje i na toplo i na hladno :)
  steta , meni je essence gori nego bilo koji drugi ,cak i miss selene mi je ok,ja tsavim uvek krec belu podlogu i sve max mazem u 2 sloja.za vise nemam ni vremena da lickam!
  puno pozdrava !

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Meni su oni sa šimerima malo kritični sa ostajanjem na noktima i nanosim ih u tri sloja, mada sam krenula prvo i ja sad da nanesem crni lak pa onda dva sloja ovih lakova, kad su u pitanju tamniji lakovi. Miss Selene meni duže traje nego Essence kolecija sa šimerima, a njihovi obični lakovi su sasvim pristojnog trajnja na mojim noktima, ali sa Essence nisam imala nekih problema oko nanošenja. Sad se i Miss Selene popravlja jer se zgusnuo i sad mogu lepo 2-3 sloja da nanesem i pokrijem lepo nokat. A ovaj Essence konkretno, nije loš, samo mi se boja na kraju nije dopala, i uporno biva roze boja na meni, a meni su ruke uvek hladne. Nadam se i da će izbaciti još neke boje. Za neke lakove vredi namučiti se :D
   Pozdrav :)

   Избриши